Εταιρικό Προφίλ

Η Beauty Home Inspirations διαφέρει..

  • Στη Beauty Home Inspirations είμαστε αφοσιωμένοι αποφασισμένοι να προσφέρουμε ποιότητα σε προσιτή τιμή.
  • Στα Beauty Home Inspirations λειτουργούμε ως παραδοσιακή ελληνική,οικογενειακή επιχείρηση - γιατί αυτό ακριβώς είμαστε.
  • Στα Beauty Home Inspirations πασχίζουμε να χτίζουμε ειλικρινήκαι τίμια σχέση με τους πελάτες μας.
Βρατίδης Μιχάλης
Team Leader

Με 20ετή οικογενειακή παράδοση στο χώρο των λευκών ειδών, ο νέος επιχειρηματίας Βρατίδης Μιχάλης ιδρύει τον Ιούνιο του 2012 την Beauty Home Inspirations.
Τελειόφοιτος Marketing Management του Kingstone University και επικεφαλής του τμήματος marketing της Α.Β. ΒΑΜΙΤΕΧ ΑΕΒΕ για 10 χρόνια, αποφασίζει ο ίδιος να παράγει, να εισάγει και να διανέμει στην ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό τα λευκά είδη με στόχο την προσιτή τιμή στον καταναλωτή.

Beauty Home Inspirations
Team's base

Δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε κομβικό σημείο 1000 τετ.μέτρων.

Στελεχώνεται από την ημέρα της ίδρυσής της από ανθρώπους με πολυετή, σημαντική προϋπηρεσία και εμπειρία στο χώρο των λευκών ειδών.

Η πολιτική ποιότητας, οι επιλεγμένες εισαγωγές υψηλής ποιότητας υφασμάτων διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα των ειδών της.

Εστιάζει την προσοχή της στην άριστη, συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών της. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η άμεση αντιμετώπιση ,διαθεσιμότητα και προώθηση των ειδών της.

.
Team

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να ικανοποιήσουμε τις όποιες ανάγκες σας, προσφέροντας σας την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μελετήσαμε τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς και διαπιστώσαμε ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από την απλή προβολή των λευκών ειδών.

Είμαστε πάντα δίπλα σας.

.

Με την συμμετοχή του Προσωπικού μας, την υποστήριξη του Δικτύου μας, την συμμετοχή των Συνεργατών και των Αντιπροσώπων μας, η επίτευξη της Beauty Home Inspirations θεωρείται δεδομένη.